Дългоочаквана новина дойде от Кремъл.Руският президент Владимир Путин ще осъществи редовното си

...
Дългоочаквана новина дойде от Кремъл.Руският президент Владимир Путин ще осъществи редовното си
Коментари Харесай

Владимир Путин ще говори на 21 февруари

Дългоочаквана вест пристигна от Кремъл.

Руският президент Владимир Путин ще реализира постоянното си послание си към Федералното заседание на 21 февруари в Гостини Двор, заяви прессекретарят му Дмитрий Песков.

По-рано тази дата беше посочена като най-вероятна от съветските медии, въпреки че Кремъл резервира безмълвие по въпроса за датата, написа Novini.bg.

В петък RBK заяви, базирайки се на свои източници, че самобитно продължение на обръщението може да бъде концерт в Лужники, в който евентуално ще взе участие и Путин.

Песков съобщи, че описът на поканените ще бъде направен в хода на подготовката за прочитането на обръщението към Народното събрание. " Има обичайни категории поканени. Разбира се, заради спецификата на сегашния миг ще има нови категории ", сподели той в отговор на въпрос кой може да бъде поканен на събитието с изключение на парламентаристите. Така заобиколно не изключи измежду гостите и слушателите да бъдат предложения както участници в специфичната военна интервенция, само че и представители на съветските управляващи, назначени в администрацията в окупираните от Русия територии на Украйна. След анексирането на четирите области - Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск - през септември месец 2022 година Кремъл стартира поетапно да ги включва в административните регулации.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР